Velkommen til Riibe mynt, gull & sølv

Riibe mynthandel A/S ble etablert i 1981 av Kjell William Riibe, mens han var student i Oslo. Kjell kjøpte sin første leilighet ved å selge en myntsamling som han hadde samlet opp siden han var 6 år gammel. Det var den høye prisøkningen på samlingen som gjorde dette mulig. Etter dette visste han at dette var noe han måtte fortsette med og startet en butikk i Oslo. Det var lidenskapen for mynter som drev han i begynnelsen, men det utviklet seg raskt til å inkludere både brukte gull smykker, sølvsmykker, diamanter og sølvbestikk.

Etter et par år flyttet butikken til Trondheim og er nå i dronningens gate 46, midt i Trondheim sentrum med lokaler på 500 m2.
Åpenbaringen og den store interessen for Norske sedler kom etter å ha drevet butikken i ca 20 år i Trondheim, der vi kjøpte alt av mynter, sedler, gull, sølv og diamanter. I løpet av alle disse årene hadde vi kjøpt masse gode og sjeldne mynter, men antall sjeldne sedler som var blitt kjøpt, kunne vi telle på 1 hånd. Lidenskapen og den intense samlingen av Norske og skandinaviske sedler startet her og endte med utgitt bok i 2018, Kjell William Riibes Norske seddelsamling. Verdens største samling av Norske sedler.

I dag har vi et stort utvalg av mynter, sedler, medaljer, investeringsgull & sølv. Norske tradisjonsvarer i sølv korpus, sølvbestikk, gull/sølvsmykker (retro, emalje etc), diamantsmykker og helt nye diamantsmykker fra fabrikk!

Vi har veldig mye sølvbestikk i både de klassiske og litt mer originale mønstrene. Et lite utvalg er Telesølv, Anitra, Odel, Juvel, Polar, Dobbel rokokko, Åre, Aase, Jubileum, Rosendahl, Valdres, Flat rose, Opphøyd rose, Tradition, Edel, Prins Harald, Skjell, Grill etc.
Priseksempler på flotte norske sølvbestikk deler:
Teskje i sølv ca kr 150,- pr stk. Dessertskje ca kr 400,- pr stk. Spiseskje, gaffel og kniv ca kr 500,- pr/stk.

Har vi byens største utvalg på diamantsmykker? Vi har mye flott brukt til en rimelig penge og mange nye diamantsmykker til veldig gunstige priser!
Det er så mange flotte sølvvarer og gullsmykker som blir helt nydelige etter en liten puss og rensing. En manns skrot er en annen manns skatt!

Ta turen innom for å finne din unike skatt i dag!

Vi kjøper alt av mynter, sedler, medaljer, sølv, gull og diamanter! Bare å ta turen innom, så gir vi deg en pris! Vi heier på gjenbruks samfunnet!

Ta turen innom for en trivelig fornøyelse for øyet og en hyggelig prat!

Google Translate »